iPhone X'un "hareketli emoji" özelliğini tüm akıllı telefonlara getiren uygulama: MRRMRR!

MRRMRR
MRRMRR

Hem Android hem de iOS platformlarında yer alan MRRMRR isimli mobil uygulama, iPhone X'larda yer alan "Animoji" yani hareketli emoji özelliğini tüm akıllı telefonlara getiriyor, işte ayrıntılar...

Çift kamera, cam gövde, 6 çekirdekli yeni nesil işlemci ve kablosuz şarj gibi önemli özellikler sunan iPhone X'un önemli avantajlarından biri de Animoji sistemini destekliyor olması... Bu sayede emojiler, önde yer alan TrueDepth kamerayla kullanıcının mimiklerine göre hareketlendirilebiliyor.

Tüm telefonlar hareketli emoji desteğine kavuşuyor: MRRMRR!

Şu ana kadar yalnızca iPhone X'larda yer alan bu hareketli emoji sistemini uygulama desteğiyle diğer iPhone'larda da kullanabilmek mümkün oluyor. MRRMRR olarak isimlendirilen üçüncü parti mobil uygulama, "yüz filtresi" göreviyle iPhone X'lardaki hareketli emoji desteğini diğer cihazlara da getiriyor. Üstelik uygulamanın iOS'a ek olarak Android işletim sistemine özel versiyonu da yer alıyor. Dolayısıyla bu özellik, Android akıllı telefonlarda da kullanılabiliyor.

MRRMRR, hem Android hem de iOS platformlarında uygulama mağazaları üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
MRRMRR, hem Android hem de iOS platformlarında uygulama mağazaları üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

MRRMRR uygulaması akıllı cihazlara kurulduğunda haliyle ilk etapta ön kameraya erişim izni isteniyor. Kullanıcı bu izni verdiğinde yüz takip sistemi devreye giriyor ve kayıt işlemi başlatılabiliyor. Üstelik uygulama, iMessage ve WhatsApp destekliyor; böylece sohbetler sırasında hareketli emojileri karşı tarafla paylaşmak mümkün hale geliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >