İşte karşınızda altın kaplama iPhone X!

altın kaplama iPhone 8
altın kaplama iPhone 8

iPhone X ya da diğer adıyla iPhone 8'in tanıtılmasına bir gün kala, yeni nesil üst seviye akıllı telefonun altın kaplamalı özel versiyonu ön siparişle satışa çıkarılmış durumda.

iPhone 8 ya da diğer adıyla iPhone X, yarın Türkiye saatiyle 20:00'de başlayacak organizasyonla birlikte Steve Jobs Theater'da sahneye çıkarılacak. Evet; elbette şu ana kadar yeni iPhone'a ilişkin birçok farklı detay ortaya çıktı; çok şey yazıldı, çizildi... Ancak şu ana kadar ürünün satış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi yoktu. Son olarak, özel tasarım ürünleriyle bilinen Goldgenie, iPhone X'in daha şimdiden "altın kaplama" versiyonunu satışa çıkardı.

Goldgenie tarafından tasarlanan 24K altın kaplamayla kaplamalı akıllı telefon lüks düşkünü birçok kişinin dikkatini çekiyor.
Goldgenie tarafından tasarlanan 24K altın kaplamayla kaplamalı akıllı telefon lüks düşkünü birçok kişinin dikkatini çekiyor.

Yani şu anda Goldgenie web safası üzerinden altın kaplama iPhone X'i ön siparişle satın alabilmek mümkün. Üstelik yeni iPhone'da üç farklı seçenek de var, bunlar; 24K altın, platin ve roze altın olmak üzere değişiyor. Her ne kadar şu anda herhangi bir fiyat bilgisi olmasa da iPhone 7'nin altın / elmas karışımlı versiyonunun 19.500 dolara satıldığı biliniyor. Dolayısıyla sırf bu fiyattan pay biçildiğinde dahi altın kaplamalı iPhone X'in fiyatı hakkında fikir yürütülebiliyor.

Güncelleme: Web sayfasına fiyat bilgileri de eklendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >