Lenovo bükülebilir telefonunu tanıttı

Lenovo CPlus
Lenovo CPlus

Lenovo firması bükülebilir ekrana sahip akıllı telefon başta olmak üzere üç yeni ürün tanıttı. Akıllı projeksiyon cihazı ve şirketçe geliştirilmiş olan kişisel asistan, işlevlerinin dışında tasarımlarıyla da ilgi çekiyor…

Lenovo firması, hayal gücünün ve esnekliğin sınırlarını zorlayan yeni çalışmasıyla görenleri hayrete düşürüyor. AMOLED ekranlı ve gerçek siyah deriden üretilmiş arka yüzüyle CPlus adı verilen yeni konsept akıllı telefon Lenovo üzerindeki dikkatli gözleri artırdı. CPlus’ın bu denli esnek yapılmasının temel amacının bir saat gibi kolda kullanılabilmesi ve gereksiz ağırlıklarından kurtulması olduğu söylenebilir. Lenovo’nun görsellik sınırlarını zorlayan bu çalışmasını kıyaslayabileceğimiz tek ürün LG G Flex olmakla birlikte CPlus, muadiline oranla katbekat daha yüksek bir esnekliğe sahip.

Konsept akıllı telefon olarak tasarlanan CPlus’ın piyasaya sunulup sunulmayacağı tanıtımdan sonra gelecek yorumlara ve kullanıcı kitlesinin beklentisine göre karara bağlanacak. CPlus’ın tanıtımının yapıldığı etkinlikte incelenen CAVA’nın ise dijital asistan olarak beklentileri kolayca karşılayacağı ve oldukça işlevsel olduğu belirtildi. Kullanım özellikleri dışında tasarımıyla de dikkat çeken cihaz, takviminizde bulunan etkinliklerle ilgili önceden bilgi verebilme özelliğine de sahip.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >