Meşhur Tom Türkçe öğreniyor

Tom ve Arkadaşları animasyon dünyasının 'en başarılı' üyelerinden biri olarak değerlendiriliyor.
Tom ve Arkadaşları animasyon dünyasının 'en başarılı' üyelerinden biri olarak değerlendiriliyor.

Bilgisayar üretimli imgeleme ile yapılan dünya çapında popüler animasyon dizisi Konuşan Tom ve Arkadaşları, Türkçe yayına başlıyor. 28 dilde ve 170’ten fazla ülkede yayınlanan dizi için yeni Youtube kanalı açılacak.

Küresel eğlence şirketi Outfit7 Limited, dünya çapında popüler animasyon dizisi Konuşan Tom ve Arkadaşları’nın listelerde başı çeken YouTube içeriğinin artık Türkçe dilinde de erişilebilir olduğunu duyurdu. 28 dilde seslendirmesi yapılan ve 170’ten fazla bölgede yayınlanan sevilen bilgisayar üretimli imgeleme ile yapılan animasyon dizisi Konuşan Tom ve Arkadaşları, yeni YouTube kanalıyla Türkiye’de görücüye çıkacak.

Tom Studios kaynaklı oyun birçok oyuncunun yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Tom Studios kaynaklı oyun birçok oyuncunun yoğun ilgisiyle karşılaştı.

YouTube'a önem veriyoruz

Outfit7 Baş Ürün Yöneticisi Boris Dolenc, 'Bu imtiyaz, farklı kültürlerden pek çok kişiye hitap ettiği için gerçekten özeldir. Türkiye, zengin ve gelişen bir oyun kültürüne sahip ve bizler de bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Pek çoğu listelerde başı çeken mobil oyunlarımız, Türkiye’de geniş kitleler tarafından zaten indirilmiş bulunuyor. Milyonlarca hayranımızın artık popüler YouTube içeriğimizi de keşfederek tadını çıkarabileceğini duyurmak bizler için büyük bir zevk' dedi.

Dünya çapında oldukça popüler bir oyun

Dünya çapında popüler olan Konuşan Tom ve Arkadaşları video içeriği, bugüne kadar 23 milyardan daha fazla görüntülendi. Animasyon dizisi; Konuşan Tom, Konuşan Angela, Konuşan Benn, Konuşan Hank ve Konuşan Ginger adlı beş sevimli arkadaşın başından geçen maceraları, gülünç talihsizlikleri ve bir çok eğlenceli anı konu ediniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >