Netflix, The Magic Order isimli çizgi roman için fragman yayınlandı

Netflix
Netflix

Netflix, şimdi de çizgi roman projesiyle gündemde. İki hafta içinde çizgi roman dükkanlarında satışa çıkarılacak olan The Magic Order'ın fragmanı yayınlandı.

Standart içeriklere ek olarak orijinal dizi, film ve belgeselleriyle tüketiciyi memnun etmeyi başaran Netflix, son açıklanan rakamlara göre 125 milyon aboneyi aşmış durumda. Tabii bununla birlikte şirketin piyasa değeri 4.3 milyar dolar artarak 163.1 milyar dolara yükseldi.


Netflix: Bu sadece başlangıç!

Birbiri ardına yeni projelerini duyuran platform, bu kez de orijinal yapım çizgi romanla karşımıza çıkıyor. The Magic Order olarak isimlendirilen Mark Millar'ın yazdığı çizgi roman, Netflix'te ilk olmasıyla da büyük önem taşıyor. Yapım kısaca, dünyayı kötülüklerden korumaya odaklanan kişilerle büyücülerin bir araya gelmesinin etkilerini anlatıyor.

İki hafta içinde satışa çıkarılacak olan çizgi romanın ikinci baskısı olmayacağı özellikle ifade ediliyor. Hatta konuyla alakalı olarak yazar Millar'ın bir açıklaması da var, şöyle ki: "İlk baskı koleksiyon değerini artırıyor. O yüzden ikinci baskı olmayacak. Tamamen satılacağına şüphemiz yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >