Nissan Qashqai 2017 tanıtıldı! işte teknik özellikleri ve fiyat listesi

​Nissan Qashqai 2017
​Nissan Qashqai 2017

Japonya’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan Nissan yenilenen SUV modeli Qashqai’yi tanıttı. İşte yenilenen Qashqai’nin teknik özellikleri ve fiyat listesi…

Tasarım, donanım ve teknolojik özelliklerle kullanıcıların karşısına en hazır şekilde çıkan Nissan, bu modelle 100 bin satışın üzerine çıkmayı hedefliyor. Türkiye’de en fazla satılan ve piyasaya çıkarılan ilk SUV modeller arasında bulunan Qashqai, yeni tasarımıyla oldukça sportif bir çizgi yakalamış.

2017 Qashqai eski tasarımlarına göre çok daha yenilikçi ve dinamik görüntüsüyle daha ilk günlerden ilgi çekmeyi başardı.
2017 Qashqai eski tasarımlarına göre çok daha yenilikçi ve dinamik görüntüsüyle daha ilk günlerden ilgi çekmeyi başardı.

Dünyanın ilk crossover’ı olarak bilinen ve otomobil sektöründe yeni bir dönem açan Qashqai’de Akıllı Park Asistanı, Akıllı Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Akıllı Yorgunluk ve Algılama Sistemi dahil birçok sistem bulunuyor.

Tasarım - dış

Çok daha dinamik bir dış tasarıma sahip aracın ön tarafında diğer modellerde de görmeye alışık olduğumuz V Motion ızgara bulunuyor. Izgaranın hemen üzerinde bulunan logo da ise büyümeye gidildiğini görüyoruz. Logonun arkasında akıllı sürüş özelliklerini destekleyen bir radar mevcut. Sis farları aşağı indirilerek daha köşeli bir hale getirilmiş. Bu da yine araca sportif ve dinamik bir görünüm katıyor.

Premium bir iç tasarıma sahip aracın koltukları da ekstra konfor için yeniden düzenlendi.
Premium bir iç tasarıma sahip aracın koltukları da ekstra konfor için yeniden düzenlendi.

Tasarım – iç

Direksiyon’da sürücü hakimiyeti için daha tutuşu rahat bir tasarım kullanıldı. Yine müzik sistemi için daha üst BOSE müzik sistemi üst versiyonda müşterilere sunulacak. Nissan Intelligent Mobility desteği ile akıllı sürüş özellikleri ve güvenli yolculuk durumları en üst seviyeye çıkarıldı. Koltuklar da yine kullanıcı ve yolcular için ekstra konfor için yeniden düzenlendi. İçeride bulunan dokunmatik ekranla ses, navigasyon gibi bağlantılar akıllı telefonunuzu da daha kullanışlı hale getiriyor.

Aracın üst düzey özelliklerinden bazıları:

  • -Şerit takip sistemi
    -1.6 dizel otomatik versiyonda: Yayalar aracın önüne çıkarsa araç 50km’ye kadar şoförden bağımsız fren
    -Kasis algılayan süspansiyonlar

Visia, Tekna, Sky Pack, Design Pack ve Platinum Premium Pack paket seçenekleri bulunan yeni Nissan Qashqai, 92 bin TL ila 169 bin 900 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Aracın versiyonlarını ve fiyat listesine Nissan’ın resmi sitesinde ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >