Nokia 7 Plus'ın yeni görselleri paylaşıldı

Nokia 7 Plus
Nokia 7 Plus

Akıllı telefon piyasasına geçtiğimiz sene tanıttığı üç yeni modelle giren Nokia, son olarak Nokia 7 Plus’ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bir önceki model olan Nokia 7’ye oranla çerçevelerin daha da inceltilmiş halde gelmesi beklenen Nokia 7 Plus’ın yeni görselleri gelmeye devam ediyor. Yeni gelen görüntülere bakılırsa telefonun ön panelinde fiziksel bir tuş yerine tüm işlemlerin sanal tuşlar vasıtasıyla gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

Nokia 7 Plus'ın yeni görüntüsü.
Nokia 7 Plus'ın yeni görüntüsü.

Qualcomm Snapdragon 660 yongasının kullanılacağı telefonda grafik işlem birimi olarak da Adreno 512 yer alacak. 4 GB RAM, 64 GB depolama birimi ve buna ek olarak MicroSD kart desteği de diğer teknik detaylar arasında. 12 MP + 13 MP şeklinde tasarlanmış Zeiss imzalı çift arka kameranın yanı sıra ön tarafta ise 16 MP çözünürlükte bir kamera bulunuyor. Hızlı şarj ve hızlı transferi mümkün hale getiren USB-C yine telefonun donanımları arasında yer alıyor.

Twitter'da @evleaks (Evan Blass) kullanıcı adıyla bulunan hesaptan paylaşılan görseller bize bazı ipuçları veriyor. İşte telefonların tanıtılmadan önce görsellerini paylaşan hesaptan yeni Nokia 7 Plus görselleri...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >