Nokia 8 hakkında yepyeni iddia

Nokia 8.
Nokia 8.

HMD Global'ın birkaç ay önce resmen tanıttığı Nokia 8 modelinin kısa süre içerisinde Amerika Birleşik Devletleri'nde de satışa çıkarılacağı iddia edildi.

HMD Global'ın geçtiğimiz ay tanıtılan yeni amiral gemisi Nokia 8'in Avrupa akıllı telefon piyasası için satışa çıkarılacağı biliniyordu. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Nokia 8, Avrupa'nın dışında Amerika Birleşik Devletleri'nde de satışa çıkarılacak. Bilgi teyide muhtaç olsa da konu hakkında çalışmaların hızla sürdüğü iddia ediliyor.

Resmi olarak tanıtılan ve Avrupa pazarında bu ay içerisinde sunulmuş durumda bulunan Nokia 8'den farklı iki yeni modelin FCC onayı olarak nitelendirilen seviyeyi geçtiği ve başvuru meselesinin halledildiği ortaya çıktı. TA-1004 ve TA-1012 olarak adlandırılan bu iki model, tanıtılan klasik Nokia 8'den daha fazla bellek kapasitesine sahip olarak üretiliyor ve 64 GB yerine 128 GB dahili hafızaya sahip olacak gibi duruyor. HDM Global'in tüm bunların dışında cihaza ANT+ desteğini de eklemesi bekleniyor. Bu yolla Nokia 8 kullanıcıları sağlık durumlarını gerçek zamanlı olarak takip edebilecek ve spor yaparken çeşitli bilgilere erişebilecek.

Merakla beklenen Nokia 8'in Türkiye için ne zaman ulaşılabilir olacağı ise henüz bilinmiyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >