Oyunculara özel akıllı saat: FMTwo Gameband

akıllı saat
akıllı saat

Yalnızca oyuncular için tasarlanan Gameband isimli akıllı saat, 20 farklı Atari oyunuyla birlikte geliyor.

Apple Watch'un çıkışıyla birlikte akıllı saat pazarı epey hareketlendi. Özellikle son bir yıldaki satış rakamlarına bakıldığında bu durum daha net bir şekilde anlaşılabiliyor. Pazar payını gören birçok şirket de doğal olarak bu alana yatırım yapıyor. FMTwo Game'in geliştirdiği yeni akıllı saat oyunculara özel yapısı sayesinde dikkat çekiyor.

Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon Wear 2100 işlemcili akıllı saatte, 1.63 inç'lik dokunmatik AMOLED ekran yer alıyor. Özelleştirilmiş Android işletim sistemini kullanan akıllı saat, 400 mAh kapasitesindeki bataryayla oyuncuların beklentilerini karşılayacak düzeyde bir pil performansı sergiliyor.
Elbette başta jiroskop olmak üzere, ivme ölçer ve ortam ışık sensörü gibi detaylar da var. Yeni nesil USB-C arabiriminin sunulduğu akıllı saatte, kablosuz bağlantı tarafında da 802.11b/g/n Wi-Fi ve Bluetooth 4.2 yer alıyor. Üstelik microSD kart sayesinde ek kapasite ihtiyacı da karşılanıyor. Akıllı saatte dahili olarak 20 adet Atari oyunu geliyor. Fakat buna ek olarak uygulama marketi üzerinden diğer içeriklere de erişmek mümkün. Eylül'de satışa çıkması beklenen akıllı saat şu an Kickstarter üzerinden destek toplamaya devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >