Passo Mobil kullanımı hızla yayılıyor

PassoLig
PassoLig

PassoLig, maçlara kartsız girebilmenin önünü açmak için çalışmalarını başlattı. Passo Mobil uygulaması sayesinde telefonu sisteme okutarak maçlara giriş yapılabilecek. Kart taşıma zorunluluğu bu yolla tarih oluyor…

Yeni Passo Mobil uygulamasıyla PassoLig Kart ile yaşanan bazı problemler de tarihe karışmış olacak. 2017-2018 sezonunda ilk olarak dört büyük takımın stadyumunda uygulanmaya başlanacak olan sistem, kademeli bir şekilde diğer statlar için de kullanılabilir olacak. Uygulamayı kullanarak kart başvurusu, bilet transferi, maç bileti alma gibi işlemleri yapabilen taraftarlar, aynı zamanda hem iOS hem de Android telefonlar için geçerli olan uygulamayı kullanarak stadyumlara giriş yapabilecek.

Yeni teknoloji uygulaması Passo Mobil, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer ve Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı tarafından sunuldu. Toplantıdaki konuşmasında Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer; "Tüm kart ve biletleme ihtiyaçlarını tek bir mobil uygulama altında birleştirerek taraftarın hayatını kolaylaştırmayı hedefledik. Üç ay önce devreye alınan mobil uygulama ile taraftarlar; gişeden ya da internet üzerinden Passolig kartı alma gibi işlemlere ihtiyaç duymadan, yalnızca cep telefonlarına Passo Mobil uygulamasını indirerek; karta başvurma aşamasından, bilet almaya kadar tüm işlemlerini yapabiliyordu. Artık cep telefonunu okutarak maça girmeyi de akıllı telefonları üzerinden yapabilecekler" dedi.

Passo Mobil uygulamasının başlangıcından bu yana geçen süre üç ay bile olmamışken indirilme sayısı 165 bine ulaştı. %52’si iOS,%48’i ise Android tabanlı cihazlardan uygulamayı edinen kullanıcıların büyük bir bölümü 18-35 yaş aralığında. Ayrıca kullanıcılar uygulama üzerinden Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının canlı sonuçlarına ulaşabilirken, henüz satışa sunulmamış maç biletlerini de fikstür üzerinden takiplerine alarak, maç bileti satışa çıktığında bilgilendirilecekler.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >