Reddit kurucu ortağından çarpıcı açıklama: "Ethereum bu sene 15 bin dolar seviyesine çıkacak!"

Ethereum
Ethereum

En değerli kripto para birimlerinden biri olan Ethereum hakkında Reddit'in kurucu ortağı çarpıcı bir açıklama yaptı. Alexis Ohanian isimli yönetici, bu para biriminin 2018'de 15 bin dolar seviyesine yükseleceğini bildirdi.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kripto para birimlerinde son haftalarda devam eden değer artışı, satın almalarda da ciddi manada kendini gösteriyor. Son olarak, geçen hafta kripto para birimlerindeki satın alma işlemleri son dört ayın en yüksek seviyesine yani %90'a ulaştı. Yatırımcıların yüzünü güldüren bu gelişme, aynı zamanda köklü şirketlerin yöneticilerinin de çeşitli açıklamalar yapmasını tetikliyor. Bu kez Reddit'in kurucu ortağı Alexis Ohanian da yatırımcıları heyecanlandıran yeni bir açıklamayla gündeme geldi.

Şirket yöneticisi Bitcoin'in her zaman mantıklı bir yatırım aracı olarak kalacağını da özellikle belirtiyor.
Şirket yöneticisi Bitcoin'in her zaman mantıklı bir yatırım aracı olarak kalacağını da özellikle belirtiyor.

Ethereum 15 bin dolar seviyesine yükselecek

Ethereum'un mevcut durumunu değerlendiren Ohanian, bu dijital para biriminin değerinin yıl içinde 15.000 dolar seviyesine yükseleceğini söyledi. Bu yükseliş diğer alt coin'lerde gerçekleşmezse haliyle en değerli kripto para birimi Ethereum oluyor. Fortune ile gerçekleştirilen röportajda detayları açıklayan Ohanian, bir miktar BTC'ye sahip olduğunu ve Bitcoin'in hiçbir zaman yatırım aracı olmaktan çıkmayacağını da ifade etti. Ayrıca Alexis Ohanian'ın Bitcoin için de bir tahmini var. Yıl içinde BTC'nin 20.000 dolar seviyesine yükseleceğini düşünüyor. Bekleyip göreceğiz. :)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >