Rehber: Haftanın öne çıkan 5 Android uygulaması

Google Play uygulaması
Google Play uygulaması

Google Play tarafında hem ücretli hem de ücretsiz birçok farklı mobil uygulama var. Fakat bu kadar fazla uygulama olduğu için bazıları geride kalıp kaybolabiliyor. İşte karşınızda bu sınıfta değerlendirilebilecek haftanın öne çıkan 5 Android uygulaması!

Listeleme:

  • 1- Shop Store
    2- Moment - Pro Camera
    3- MyPack - Product Scanner
    4- Notes by Firefox
    5- MagiCats Builder

Shop Store, temelde alışveriş listesi oluşturmayı sağlayan bir asistan olarak görev yapıyor. Uygulama, farklı menüler sayesinde aranılan ürünleri hızlı bir şekilde bulmayı sağladığı gibi son kullanmatarihi ve fiyatlar konusunda da değerlendirme sunuyor.

Shop Store İndir (Google Play)

Play Store'da gözden kaçan fakat kamera konusunda başarılı olan uygulamalardan bir diğeri ise Moment - Pro Camera. Kameranın sunduğu birçok detayı elle ayarlamayı sağlayan uygulama, RAW desteği, EXIF meta veri desteği ve daha fazlasıyla fotoğrafı oluşturan temel etkenlerin büyük kısmını sunuyor. Çift tıklama kısayolları ve kullanışlı tasarımı sayesinde gerçekten pratik bir mekanizma sunan Moment - Pro Camera, 1.99 dolarlık ek seçenekler sayesinde satın alınabiliyor.

Moment - Pro Camera İndir (Google Play)

Sağlık önemlidir. Neyse ki, bazı uygulamalar tüketilen ürünlerin daha iyi tanınmasına yardımcı oluyor. MyPack - Product Scanner da bunlardan biri. Barkod okutulduğunda uygulama üzerinden birçok farklı detaya erişilebiliyor.

MyPack - Product Scanner İndir (Google Play)

Notes by Firefox, doğrudan Firefox ile entegre olan ve senkronize çalışan bir not uygulaması. Sık sık not tutan ve bunu çevrimiçiortamlarda gerçekleştiren kişiler için başarılı bir seçenek olduğunu belirtmek gerekiyor.

Notes by Firefox İndir (Google Play)

Play Store'da birçok farklı oyun var. Fakat, oyunları doğrudan kendinizin oluşturmaya imkan tanıyan bazı seçenekler de yok değil. Bunlar arasında MagiCats Builder önemli görevi yerine getiriyor. Sevimli kedi karakterleri, tuzaklar, canavarlar ve nesnelerle zenginleştirme sağlayan uygulama, hayal gücünüzün sınırlarını zorluyor.

MagiCats Builder İndir (Google Play)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >