Samsung Galaxy A60'ın yeni detayları sızdı

Samsung Galaxy A
Samsung Galaxy A

Mobile World Congress'te tanıtılan Galaxy A30 ve Galaxy A50'den sonra Galaxy A60 ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Geçen hafta Galaxy A30 ve Galaxy 50'nin Barselona'daki Mobile World Congress'te tanıtılmasının ardındanşimdi de Galaxy A60 ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Samsung Galaxy A60 teknik özellikleri

Şu ana kadar sızan bilgiler telefonun 6.7 inç'lik bir Super AMOLED ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ailenin bu üyesinde Infinity-V olarak isimlendirilen çentik tasarımın kullanılacağı tahmin ediliyor. Bu sayede ekran / gövde oranının epey yükseltileceği tahmin ediliyor.

6.7 inç'lik ekrandaki Infinity-U yapısı özellikle ekran / gövde oranının önemli oranda artmasını sağlıyor.
6.7 inç'lik ekrandaki Infinity-U yapısı özellikle ekran / gövde oranının önemli oranda artmasını sağlıyor.

Öte yandan 11 nm üretim mimarisiyle geliştirilen Qualcomm Snapdragon 675 yonga seti, 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ve 128 GB dahili depolama alanı detaylar arasında. En çok merak edilen ayrıntılardan biri de kamera. Arkada 32 MP'lik ana kameraya ek olarak 8 MP'lik geniş açı ve 5 MP'likderinlik kamerası sunuluyor. Önde ise 32 MP'lik tek kamera var. Tahminler arasında 4500 mAh kapasitede batarya da yer alıyor.

Telefonun tam olarak ne zaman tanıtılacağı Samsung tarafından paylaşılmış değil. Fakat 19 Nisan tarihi üzerinde fazlasıyla duruluyor.

Bu arada, az önce bahsettiğimiz Mobile World Congress'te tanıtılan Galaxy A30 ve Galaxy A50'nin ön incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >