Samsung Galaxy S10 ne zaman satışa çıkacak?

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung'un 20 Şubat'ta özel bir etkinlikte tanıtması beklenen yeni nesil üst seviye akıllı telefonu Galaxy S10 için tahmini satış tarihi ise 10 Mart. Ayrıntılar haberimizde

Akıllı telefonlara yönelik isabetli tahminleriyle dikkat çeken Ice universe, geçen hafta Samsung Galaxy S10'un tanıtım tarihini sızdırdı. Tahminler, yeni telefonun 20 Şubat'ta özel bir etkinlikte tanıtılacağı yönünde. Şu an için Samsung'dan herhangi bir doğrulama olmasa da yeni üst seviye modelin Mobile World Congress'te boy göstermesi bekleniyor.

Galaxy S10 için tasarlanan görsel bu şekilde. Ancak Samsung tarafından herhangi bir onay olmadığını da tekrardan belirtelim.
Galaxy S10 için tasarlanan görsel bu şekilde. Ancak Samsung tarafından herhangi bir onay olmadığını da tekrardan belirtelim.

10 Mart'ta satışa çıkabilir

Yine şu ana kadar sızan bilgiler eşiğinde telefonla alakalı birçok detay biliniyor. Klasik Galaxy S10'a ek olarak model çeşitliliğine Lite ve Plus olmak üzere iki farklı ürünün daha dahil edileceği söyleniyor. Bu da aslında ailede üç ürün yer alacağını gösteriyor.

Son dönemlerde akıllı telefonlarda yenilikçi tasarımlar karşımıza çıkıyor. Çentik ekran yerine delikli ekranlara yer veriliyor olması bunun en büyük örneği. Fakat Galaxy S10'da delikli ekran olup olmayacağı henüz belli değil.

Ama tüm bunların ötesinde yeni modelin 10 Mart'ta satışa çıkacağı söyleniyor. Yani bu da aslında tanıtımdan kısa süre sonra telefonun satın alınabileceği anlamına geliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >