Samsung Galaxy S4 kullanıcılarına müjde: Yeni güncelleme geldi

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

2013 yılında satışa sunulan Galaxy S4 akıllı telefonlar için yeni bir Android güncellemesi yayınlandı. İşte yeni sürümle birlikte gelen yenilikler...

Samsung'un bundan dört yıl önce duyurup satışa çıkardığı Galaxy S4 modeli, serideki en başarılı akıllı telefonlardan biri olarak dikkat çekiyor. Aradan geçen süreçte kaderine terk edildiği düşünülse de Güney Koreli şirket son olarak sürpriz bir şekilde Galaxy S4 LTE versiyonu için yeni bir güncelleme yayınladı.

Şu ana kadar en yüksek Android 5.0.1 Lollipop sürümünün sunulduğu Galaxy S4, yeni güncellemeyle Temmuz ayındaki güvenlik paketlerinin tamamını alıyor ve daha da güvenli bir yapıya bürünüyor. Üstelik buna ek olarak yeni paket minik sistem güncellemeleriyle birlikte performansiyileştirmeleri de içeriyor.

Yeni Android güncellemesini yüklemek isteyenlerin Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım Güncellemesi yolunu izlemesi gerekiyor.
Yeni Android güncellemesini yüklemek isteyenlerin Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım Güncellemesi yolunu izlemesi gerekiyor.

Bir sürpriz daha olmadığı sürece Galaxy S4'ün bu güncellemeyle birlikte son bulacağı ve telefon için ek bir güncelleme daha yayınlanmayacağı tahmin ediliyor. Güncellemeyi yüklemek isteyen kullanıcıların Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Güncellemesi bölümüne erişmesi kâfi. Akabinde bu bölümden genel bir yazılım güncelleme kontrolü sonrasında yeni sürümü akıllı telefonlara kurabilmek mümkün. Elbette bu indirme işlemi sırasında kablosuz internet bağlantısını kullanmakta yarar var. Son olarak güncellemeyi yükleme sırasında verilerin yedeklenmesi ve telefonda da en az %50 şarj olması öneriliyor.

Raporlamalara göre Samsung cephesinde Galaxy S4 kullanıcılarının sayısı hâlâ epey fazla. Dolayısıyla güncellemeleri yükleyerek akıllı telefonları daha güvenli hale getirmek mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >