Samsung tüm telefonlarında çentik ekrana geçiyor

Samsung
Samsung

Samsung, bu yıl tanıtacağı tüm akıllı telefonlarda çentik ekran tasarıma geçiş yapıyor. Orta ve üst seviye haricinde giriş seviyesindeki modellerde de çentik ekran standart halini alıyor.

Üreticilerin akıllı telefonlardaki ekran / çerçeve oranını artırmak için yeni - delikli ekran gibi - çözümleri var. Ama bunun öncesinde yeni modellerin hepsinin çentikli ekranla gelmesi söz konusu.

Samsung da bu konuda önemli adımlar atıyor. Orta ve üst seviyede çentikli tasarıma yer veren Güney Koreli şirket, bu tasarımı giriş seviyesine de getirmek istiyor. Üstelik Samsung'un bu sene geçen yıla oranla daha fazla telefon tanıtması söz konusu.

gzt

Çentikli ekran tüm modellere geliyor

Galaxy A, Galaxy M ve Galaxy S serilerini kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda yapılandıracak olan Samsung, bahsettiğimiz tüm ürün ailelerinde çentikli ekran tasarımına yer verecek gibi görünüyor.

Tabii model çeşitliliği hakkında da birkaç kelam etmek lazım. Ailede Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy A70 ve Galaxy A90'ın yer alması bekleniyor. Ayrıca bu ailedeki bazı modellerde ekrana gömülü parmak izi okuyucu bekleniyor.

Samsung tüm bu modellere ek olarak bir de katlanabilir yapıdaki akıllı telefon için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >