Skype, Facetime'ı geride bırakmayı başardı

Skype-FaceTime yarışında son perde!

Microsoft ve Apple arasındaki rekabetin en önemli temsilcileri arasında yer alan Skype-Facetime çekişmesi, Skype'ın son güncellemesiyle boyut değiştirdi. Microsoft'un uygulaması, grup sohbetlerindeki sayıyı 50'ye yükseltmiş durumda...

Dünyanın en popüler iletişim uygulamaları arasında değerlendirilen Skype, bu hafta içerisinde yayınlanan yeni güncellemesiyle birlikte Apple'ın görüntülü konuşma uygulaması FaceTime'a meydan okudu. Skype'ın güncellemesiyle birlikte FaceTime'ın 32 üyeli grup sohbet sınırı ortadan kaldırılmış oldu.

Görüntülü konuşma uygulamaları, çoklu eklemelerle daha efektif hale getirilebiliyor.
Görüntülü konuşma uygulamaları, çoklu eklemelerle daha efektif hale getirilebiliyor.

Skype, güncellemeyi bir 'not' ile duyurdu

Skype'ın yayınladığı güncelleme öncesinde Skype'ın görüntülü veya sesli grup sohbetlerindeki maksimum kullanıcı sayısı 25 seviyesindeydi. Microsoft'un Skype için yayınladığı güncellemeye iliştirdiği not da şu şekilde:

  • "Bugünden itibaren Skype'ın sesli veya görüntülü grup sohbetlerindeki kişi sınırı iki katına çıkarıldı. Sohbetlerdeki katılımcı sayısının artırılmasıyla birlikte bildirimlerde de bazı değişiklikler yaptık. Artık grup üyelerinin sohbete katılmasını sağlamak için özel bir bildirim gönderebileceksiniz. Zil sesi şeklinde gönderilen bu bildirimler aynı anda 25 katılımcıya ulaşabilir."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >