Söylenti: Kırılan Samsung Galaxy Fold ekranları ücretsiz değiştirilecek!

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Katlanabilir telefonlarla ilgili merak edilen çok fazla şey var. Bunlardan biri de teknik destek süreci. Son duyumlar, Galaxy Fold'da meydana gelen kırılmaların ömür boyu ücretsiz onarılacağı yönünde. Tüm detaylar haberimizde:

Katlanabilir telefonların sayısı artıyor. Kısa süre önce MWC19'da gösterilen Galaxy Fold ve Mate X bu işin öncüleri. Fakat bir yandan Google, Microsoft, Xiaomi ve Apple da katlanabilir modeller tasarlıyor. Yani bu tip ürünler henüz emekleme aşamasında bile değil.

Telefonların formu değiştiği için aslında ürünlere dair merak edilen şeyler de artıyor. Çoklu pencerede uygulama kullanımı; multimedya deneyimi ve telefonların menteşe sistemi fazlasıyla merak ediliyor. Ancak son kullanıcıların asıl kafasını kurcalayan soru işaretlerinden biri teknik destek süreci.

gzt

Ücretsiz ekran değişimi yapılabilir

Hem Samsung hem de Huawei aslında teknik destek konusunda her zaman olduğu gibi bu ürünlerde de güvence veriyor. Fakat ekranın kırılması ya da menteşe mekanizmasında herhangi bir sorun oluşması durumunda neler yaşanacağı henüz netlik kazanmış değil.

Yeni duyumlar, Galaxy Fold ekranında herhangi bir problem yaşandığında doğrudan servis kapsamında değiştirileceği yönünde. Yani kullanıcı hatasına bakılmadan ekranın ücretsiz olarak değiştirileceğinden bahsediliyor. Zaten aksi takdirde maddi açıdan telefonun en değerli parçalarından biri olan ekranın son kullanıcıya değişim maliyeti aşırı yüksek gelebilir. Üstelik bu bilgiler arasında süresiz değişim imkanı da var. Yani aslında Galaxy Fold ekranına zarar geldiğinde kullanıcılar ömür boyu ekranı servisten ücretsiz olarak onarabiliyor.

Konuyla alakalı Samsung'dan gelen bir açıklama yok. Yani aslında bunlar az önce bahsettiğimiz gibi bir duyum.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >