Spotify Apple Watch uygulamasının test süreci başladı

Spotify Apple Watch
Spotify Apple Watch

Spotify, uzun süredir beklenen resmî Apple Watch uygulamasını test etmeye başladı. Yakın zamanda çıkması beklenen Spotify uygulaması, üçüncü parti uygulamaların kullanımını önleyecek gibi görünüyor. Ayrıntılar haberimizde:

Apple, bu yıl 4 - 8 Haziran tarihleri arasında düzenlenen WWDC kapsamında birçok farklı gelişme duyurdu. Bunlardan biri de watchOS tarafındaki Spotify uygulaması oldu. Böylece AppleWatch kullanıcılarının uzun süredir merakla beklediği uygulamanın ilk ipuçları WWDC'de paylaşılmış oldu. Sonunda Spotify Apple Watch uygulamasının testlerine başlandı. Yani resmî uygulamayla birlikte artık kullanıcıların üçüncü parti çözümleri tercih etmesine gerek kalmıyor.

gzt

Testler devam ediyor

Birçok farklı kontrolün yer alacağı akıllı saat uygulamasında şu anda Apple TestFlight hizmetiyle testleri devam ediyor. Kabaca özelliklerden bahsetmek gerekirse müzik oynatıcı sayesinde Apple Watch üzerinden kontrol altına alınabilen Spotify, son dinlenen şarkılardan ses kaynağına kadar farklı özellikler sunacak gibi görünüyor. Böylece Android'de WearOS için özel uygulamalar tasarlayan Spotify, aynı sistemi iPhone'larda da hayata geçirmeyi planlıyor.

Spotify Apple Watch uygulaması Beta süreciyle uzun süredir geliştirme aşamasında olduğundan dolayı en yeni Apple Watch 4'e destek sunulmuyor. Ancak resmî uygulama çıktığında en yeni modelde de kullanılabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >