Kışınız yaza dönebilir: 'Teknolojiyle ısınalım'

Giyilebilir teknoloji, kış mevsimini daha sıcak kılacak.
Giyilebilir teknoloji, kış mevsimini daha sıcak kılacak.

Kışın gelmesiyle birlikte yalnızca gardıroplarımız ya da mutfağımız değil teknolojik ürün hazinemiz de baştan aşağı değişebilir. İşte kış mevsimini daha kolay kılacak 3 giyilebilir teknoloji ürünü...

Giyilebilir teknoloji kavramı, teknolojinin modayla ve sosyal ihtiyaçlarla buluştuğu ciddi bir endüstriye dönüşme yolunda. Durum böyleyken birçok şirket, çalışmalarını bu eksen üzerinden ilerletme kararlılığını sürdürüyor. Sanal gerçeklik gözlüklerinden akıllı saatlere; aktivite bilekliklerinden sağlıklı yürüyüş materyallerine kadar çok sayıda giyilebilir teknoloji ürünü ciddi seviyelerde ilgiyle karşılaşıyor.

Vücudumuza giyebileceğimiz her türlü elektronik bazlı cihaz veya diğer elektronik ürünlerle iletişim kurabilen nesneler olarak tanımlanan ürünler çok sayıda insan için 'ihtiyaç' konumuna gelmeyi bile başardı. Beklentiler, giyilebilir teknoloji ürünlerinin yakın zaman içerisinde daha büyük bir yelpazeye ulaşacağını bildirirken en temel ihtiyaçlarımızı bu ürünler üzerinden sağlayacağımız konuşuluyor.

İşte zorlu kış şartlarında bizleri asla yalnız bırakmayacak 3 farklı giyilebilir teknoloji ürünüyle 'kış teknolojisi.'

IHAT Bluetooth kulaklıklı akıllı bere
Kış günlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan bereler ile Bluetooth destekli kulaklık teknolojisinin bir araya gelmiş hali olan IHAT Akıllı Bere, klasik örneklerinden farklı olacak şekilde iki adet gizli kulaklık ve mikrofonuyla çalışıyor.
IHAT Bluetooth kulaklıklı akıllı bere Kış günlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan bereler ile Bluetooth destekli kulaklık teknolojisinin bir araya gelmiş hali olan IHAT Akıllı Bere, klasik örneklerinden farklı olacak şekilde iki adet gizli kulaklık ve mikrofonuyla çalışıyor.
Hi-Call Bluetooh kulaklıklı akıllı eldiven
Telefonunuzu cebinizden çıkarma gerekliliğini ortadan kaldıran, oldukça başarılı sesli görüşme imkanları sunabilen Hi-Call eldiven, baş parmak kısmında barındırdığı gizli hoparlör ve bilek kısmındaki mikrofonuyla kullanıcılarına büyük 'kolaylık' vadediyor.
Hi-Call Bluetooh kulaklıklı akıllı eldiven Telefonunuzu cebinizden çıkarma gerekliliğini ortadan kaldıran, oldukça başarılı sesli görüşme imkanları sunabilen Hi-Call eldiven, baş parmak kısmında barındırdığı gizli hoparlör ve bilek kısmındaki mikrofonuyla kullanıcılarına büyük 'kolaylık' vadediyor.
Xiaomi Mi dokunmatik ekran eldiveni

                                    Ürettikleri fiyat/performans canavarı ürünlerle popüler olan Pekin merkezli teknoloji devi Xiaomi, esas olarak Çin'in en ciddi markalarından birine dönüşme eğiliminde. Xiaomi'nin hem şık hem de oldukça kullanışlı; dokunmatik ekran hassasiyeti yüksek eldivenleri de kış mevsimi için oldukça ciddi bir teknoloji alternatifi olarak karşımızda.
Xiaomi Mi dokunmatik ekran eldiveni Ürettikleri fiyat/performans canavarı ürünlerle popüler olan Pekin merkezli teknoloji devi Xiaomi, esas olarak Çin'in en ciddi markalarından birine dönüşme eğiliminde. Xiaomi'nin hem şık hem de oldukça kullanışlı; dokunmatik ekran hassasiyeti yüksek eldivenleri de kış mevsimi için oldukça ciddi bir teknoloji alternatifi olarak karşımızda.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >