Üç arka kameralı Huawei P11'in MWC 2018'de tanıtılması bekleniyor

Huawei P11
Huawei P11

Huawei'nin bir süredir üzerinde çalıştığı yeni tepe seviyesi akıllı telefonu P11'in, Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2018 fuarında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşte üç arka kameraya sahip akıllı telefona dair ilk detaylar...

Yeni nesil tepe seviyesi akıllı telefonlarda Leica imzalı kameralarıyla dikkat çeken Huawei, son dönemlerde ise neredeyse tamamen çerçevesiz ekrana sahip P11'in hazırlıklarına devam ediyor. Ortaya çıkan bilgiler, yeni akıllı telefonun Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2018'de tanıtılacağı yönünde...

Huawei P11'in teknik ayrıntıları şimdilik belli değil. Ancak yonga seti tarafında Qualcomm Snapdragon 845'in sunulması bekleniyor.
Huawei P11'in teknik ayrıntıları şimdilik belli değil. Ancak yonga seti tarafında Qualcomm Snapdragon 845'in sunulması bekleniyor.

Üç kamera: 40 MP çözünürlük!

Geçtiğimiz dönemlerde de bahsettiğimiz üzere Huawei P11'in en önemli avantajı kamera tarafında ortaya çıkıyor. Zira alışılagelmişin dışında arka bölümde üç lens sunuluyor ve böylece çift lensli kameralara oranla çok daha yüksek çözünürlük elde edilebiliyor. Böylece 40 MP çözünürlüğün sunulduğu akıllı telefonda, 5X hibrit yakınlaştırma sistemine de yer veriliyor. Elbette bu teknoloji de kalite bozulmadan ve çözünürlük düşmeden yakınlaştırma yapabilmeyi sağlıyor. Üstelik buna ek olarak çeşitli modlar aracılığıyla fotoğraflar ve videoları daha ilgi çekici hale getirebilmek mümkün. Özellikle Pro Night isimli özel mod yardımıyla karanlık ortamlarda da fotoğraf çekilebiliyor.

Not: Kapak fotoğrafı prototiptir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >