WhatsApp yeni özelliğini test ediyor: Uygulamayı açmadan kullanılabilecek

WhatsApp
WhatsApp

WhatsApp, ikonun üzerinde oluşan bir açılır pencereyle WhatsApp’ı açmadan daha hızlı sonuca ulaşabileceğiniz yeni özelliğini duyurdu.

WhatsApp, Android Beta’da ikonun üzerinde çıkan uygulama kısa yollarını test ediyor. Bu kısa yollar sayesinde WhatsApp’ın içerisine girmeden yapmak istediğiniz işlemlere ulaşabilmek mümkün olacak. Bir fotoğraf çekip arkadaşınızla paylaşmak istediğinizde; WhatsApp’ın içerisine girip fotoğraf çekmek yerine uygulamayı açmadan bizzat fotoğraf çekme ekranına ulaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, sık sık konuştuğunuz arkadaşlarınızı, ailenizi yahut çevrenizi eklediğiniz yıldızlı mesajlar alanında sürekli konuştuğunuz kişilere anında ulaşım sağlayabiliyorsunuz.

Yıldızlı mesajların ardından açılır pencerenin altında yer alan butona basarak yeni bir mesaj oluşturabiliyorsunuz. Buradan daha önce görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da görüşebiliyorsunuz. WhatsApp kullanıcıları günlerinin yüzde 99’luk bölümünde tanıdıkları insanlarla sohbet ettikleri için bu buton çok kullanışlı bir seçenek doğurmuyor diyebiliriz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >