Xiaomi'den 'Elvis Presley' hamlesi

Elvis Presley Atomic Player 2 ile 70'ler ruhu akıllı hoparlöre taşınıyor.

Çinli Xiaomi'nin ürün yelpazesi konusundaki genişliği birçok insanın malumu. Şirket, akıllı telefonlarla ön plana çıksa da birçok farklı ürün gamında da hareketli. Son olarak Xiaomi'ye ait akıllı radyo Elvis Presley Atomic Player 2 tanıtıldı...

Satış stratejileri, ürün geliştirmeleri ve fiyat/performans yaklaşımıyla ilgi çekmeyi başaran Xiaomi, kendine ait orijinal bir kitle oluşturmaya devam ediyor. Şirketin, 1960'lara nostaljik bir yolculuk hedefiyle yola çıktığı Elvis Presley Atomic Player büyük ilgi çekmeyi başarmış, satış istatistikleriyle de Çinli şirketi memnun etmişti. Xiaomi, bu ilerlemeden memnun olmuş olacak ki, Elvis Presley Atomic Player 2 için de kolları sıvadı. Oldukça şık ve retro bir görünüme sahip olan Elvis Presley Atomic Player 2, resmen piyasaya sürüldü.

Ürün, oldukça şık ve sempatik bir görünüme sahip.
Ürün, oldukça şık ve sempatik bir görünüme sahip.

Akıllı radyonun ay taşı beyazı rengindeki kaplaması nostaljik görünümü direkt olarak oluştururken 1970'lere dair de net bir bakış ortaya koymayı başarıyor. Radyonun parmak izi tutmaması ve daha kaliteli görünmesi için üç katmanlı araba boyama süreci de ihmal edilmemiş. Gövde, çift amaçlı dirsek ve ayakta durma işlevine sahip krom kaplı metal bir sapa sahip. Bu sap cihazın taşınmasında kullanılabileceği gibi, bir stand olarak da kullanılabiliyor.

Xiaomi, oldukça şık bir hediye alternatifi oluşturmuş. :)
Xiaomi, oldukça şık bir hediye alternatifi oluşturmuş. :)

Uygun fiyatıyla ilgi çekiyor

Kullanıcının isteklerine göre değiştirilebilen 12 ön ayarlı kanal ile birlikte gelen radyoda ayar değiştirmek için akıllı telefona da ihtiyaç duyulmuyor. Tıpkı eski model cihazlarda olduğu gibi tuşları çevirmek ‘isteneni başarmak’ için yeterli. 52 mm genişliğinde NdFeB hoparlörleriyle gelirken bu da sağlam bir ses çıkışı anlamına geliyor. HIFI kalitesinin de gerçek bir surround etkisi oluşturduğu cihazın fiyatı ise 499 Yuan seviyesinde. 499 Yuan yaklaşık olarak 392 TL’ye tekabül ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >