Xiaomi’den özel kampanya: Eskisini getir, yenisini götür

Xiaomi.
Xiaomi.

Xiaomi, teknoloji dünyasında piyasadan ciddi seviyede ucuza sattığı ürünler ile tanınan bir marka olmasının yanında bunu yeterli görmeyerek yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Şimdiki kampanyası, modellerine ulaşılabilirliği artırmak amacı güden “eskisini getir, yenisini götür.”

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi konumundaki Xiaomi, müşterileri için yepyeni bir kampanya düzenliyor. Eski akıllı telefonlar Xiaomi’nin yeni modelleri ile değiştirilecek. Exchange ismi verilen program için Xiaomi, Cashify ile ortaklık kurdu. Bundan böyle, Xiaomi müşterileri, Mi Home Store’a gittiklerinde Cashify takımı onlara eski cihazlarının o anki durumu oranında piyasa koşullarında bir fiyat öneriyor. Önerilen bu bedel, birçok farklı referans noktasına göre belirleniyor.

Xiaomi’nin yeni kampanyası kapsamında kullanıcılar eski telefonunu yalnızca takasta kullanmak zorunda da değil. Dileyenler, Mi Home Store’dan yeni Xiaomi akıllı telefonunu tam ücret ödeyerek alabilir ve aynı zamanda Cashify ile telefonlarını ileri bir tarihte satmak amacıyla anlaşma yapılabilir. Yapılan anlaşma neticesinde Cashify kullanıcılara bir yetkili göndererek eski cihazı teslim alacak ve anlaşılan bedel üzerinden ödeme gerçekleştirecek. Cashify ile alınan her Xiaomi telefon için tek bir takas ya da satış anlaşması gerçekleştirebiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >