Xiaomi'nin oyuncu bilgisayarı satışa çıkıyor

Xiaomi Gaming Laptop
Xiaomi Gaming Laptop

Xiaomi, geçen hafta tanıttığı oyuncu odaklı ilk dizüstü bilgisayarını yarın satışa çıkaracak. Gelişmiş soğutma sistemiyle dikkat çeken bilgisayar, NVIDIA'nın GTX 1060 ekran kartıyla satın alınabilecek.

Dizüstü piyasasına geçen sene giriş yapmış olmasına rağmen kısa sürede ürün çeşitliliğini artıran Xiaomi, geçen hafta oyun odaklı ilk çözümünü gün yüzüne çıkarmıştı. İnce tasarımı ve gelişmiş soğutma sistemiyle dikkat çene bilgisayar yarın itibarıyla Çin'de satın alınabilecek.

20,9 mm kalınlığında zarif alüminyum kasasına i7-7700HQ işlemci, NVIDIA GTX 1060 ekran kartı, 16 GB RAM, 1 TB HDD + 256 GB SSD depolama ve ön yüzün %81'ini kaplayan 15,6 inç Full HD bir ekran sığıdırılan Xiaomi Gaming Laptop, 5999 yuan (3950 ₺) seviyesinden başlayan fiyatlarla satılacak. En yüksek konfigürasyonu 8999 yuan (5900 ₺) fiyattan alıcı bulacak.

İnce tasarım ve yüksek performanslı işlemci ile GPU yüzünden iyi bir soğutma sistemine ihtiyaç duyan Xiaomi dizüstüsü, 12V motora bağlı S şeklinde metal pervaneye sahip fanlarla anakartın belirli bölgelerinden ısıyı en verimli şekilde dışarıya taşımayı başarıyor. Beklentileri karşılaması halinde Xiaomi oyuncu dizüstüsünün bu özgün fonksiyonunu daha fazla bilgisayarda görmemiz mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >