Oyuncular için inşa edildi: 'Özel otel'

İnşa edilen otel, oyun tutkunlarını bir araya getirecek.
İnşa edilen otel, oyun tutkunlarını bir araya getirecek.

Her oyun tutkununun hayali olan bir yer otel olarak inşa edildi. En son çıkan oyun bilgisayarları, şık e-spor lobileri, çift kişilik oldukça konforlu lüks oda tasarımı ve yüksek teknolojinin her yerine sirayet ettiği bir atmosfere sahip beş yıldızlı otel büyük ilgi uyandırdı...

Oyun endüstrisi, bilişim çağının en gözde ve en yüksek potansiyelli alanlarının başında geliyor. Teknoloji firmaları yeni nesil oyun teknolojilerine büyük ihtimam göstermeye, çalışmalarını hızlandırmaya devam ederken oyuncuların oyunlar için harcadıkları paralar da inanılmaz seviyelere ulaştı. Gerçekleştirilen oyun fuarı sayısındaki artış oyun keyfinin farklı boyutlarda yaşanmasına vesile olmak konusunda da belirleyici oldu. Genç nesil oyun konsolları ve oyunlarla ailelerinden bile fazla görüşebiliyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen GameX fuarı, ülkemizdeki oyun sektörünün en orijinal hallerine şahit olmamızı sağladı. Fuarda ortaya konulan verilere göre bu sene içerisinde Türk oyuncular 1 milyar doları aşan seviyelerde para harcayacak. Bu durumun da ortaya koyduğu üzere iş 'oyun' olmaktan çoktan çıkmış durumda...

Otel, oyun keyfi ve konforu bir araya getiriyor.
Otel, oyun keyfi ve konforu bir araya getiriyor.

Tayvan'da inşa edilen ve hizmete açılan yeni bir otel oyun sektöründeki sıçrayışın farkına vararak bu konuyla ilgili yapılmış devrim niteliğinde bir işe imza attı. Tayvan'daki otelin müşterileri, minimum i5-7400 işlemcili, 16 GB RAM’li ve GTX 1080 Ti ekran kartlı canavar gibi cihazlarda oyun oynayabiliyorlar.

Şık dizaynıyla ilgi çeken otel, birçok e-spor müsabakasına ev sahipliği yapabilir.
Şık dizaynıyla ilgi çeken otel, birçok e-spor müsabakasına ev sahipliği yapabilir.

Otele yalnızca oyun oynamak amacıyla girilmesi durumunda bir saat için ödenecek ücret 12 dolar olurken 15 saat içinse 75 doları gözden çıkarmak gerekli. Otel, Tayvan'ın en büyük şehirlerinden olan Taipei kentine trenle yaklaşık bir saatlik mesafede yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >