Yeni iddia: Samsung iki yeni katlanabilir telefon tasarlıyor

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold'da yaşanan ekran problemleri sebebiyle zor günler geçiren Samsung'un iki yeni katlanabilir model üzerinde çalıştığı söyleniyor. Detaylar haberimizde:

Bugün The Bell tarafından yayınlanan bir rapora göre Samsung iki yeni katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Şimdilik G tipi ve S tipi olarak isimlendirilen her iki modelde, Galaxy Fold'da karşılaşılan problemlerin ortadan kalkması söz konusu.

İki yeni modelle ilgili paylaşılan raporda yer alan çizim görseli bu şekilde.
İki yeni modelle ilgili paylaşılan raporda yer alan çizim görseli bu şekilde.

8 inç ve 13 inç yapısında katlanabilir modeller gelebilir

G tipi olarak geçen model açıldığında 8 inç seviyesinde bir ekrana sahip oluyor. S tipi olarak isimlendirilen versiyon ise açıldığında kullanıcılara 13 inç'lik büyükçe bir ekran sunuyor. Bu kadar büyük bir ekran olması için elbette katlanabilir mekanizmanın yapısının da önemi büyük.

Şu anda yalnızca 'söylenti' aşamasındaki bu iki ürün hakkında Galaxy Fold'un ertelenmesinin ardından nasıl bir yol çizileceği ise bilinmiyor.

Samsung Galaxy Fold ön incelemesi

Şubat sonu - Mart başı Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress'teGZT.com olarak biz de Samsung Galaxy Fold'un ön incelemesini gerçekleştirmiştik. Ayrıntıları öğrenmek isteyenler videoya göz atabilirler.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >