Yeni nesil LCD ekranlı iPhone'un özel ayrıntıları belli oldu

iPhone
iPhone

Ghostek isimli aksesuar üreticisinin ortaya çıkardığı tek bir çizim görseliyle birlikte LCD ekranlı yeni iPhone'un bazı ayrıntıları belli oldu. Detaylar haberimizde...

LCD yapısındaki 6.1 inç'lik ekrana sahip olacağı tahmin edilen akıllı telefonun bu son fotoğraftan ortaya çıkan en önemli ayrıntısı tek arka kamera. Yani aksesuar üreticisinin paylaştığı görüntüye bakılırsa LCD ekranlı yeni iPhone'da çift arka kamera yer almayacak.

Tahminlere göre LCD ekranlı iPhone'un arkasında yalnızca bir kamera var. Sızan görseller de bunu doğrular nitelikte.
Tahminlere göre LCD ekranlı iPhone'un arkasında yalnızca bir kamera var. Sızan görseller de bunu doğrular nitelikte.

LCD ekranlı yeni iPhone'da Face ID bekleniyor

Fotoğraf analiz edildiğinde bir diğer önemli ayrıntının ekran üzerine yerleştirilen sensörler olduğu ortaya çıkıyor. Face ID teknolojisiyle birlikte telefonun iPhone X'dakine benzer şekilde yüz tanıma sistemiyle kilit açabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca ön yüzde herhangi bir ana menü düğmesi olmaması sebebiyle bu tahminler hayli kuvvetleniyor.

Tabii şu anda ne LCD ekranlı ne de OLED ekranlı iPhone'lara dair Apple cephesinden bir doğrulama yok. Dolayısıyla Eylül'e kadar bu tip gelişmeler ortaya çıkmaya devam edecek ama en son noktayı her zaman olduğu gibi Apple koyacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >