Yeni sızıntı: Samsung Galaxy S10+ çift ön kameraya sahip olacak!

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+

Yeni paylaşılan bir fotoğraf, Samsung Galaxy S10+'ta çift ön kamera yer alacağını gösteriyor. Bildirim çubuğunun sağ tarafına yerleştirilen ön kameralar ekrana gömülü olarak sunuluyor. Tüm ayrıntılar haberimizde:

Samsung Galaxy S serisinin yeni üyeleri gelecek ay tanıtılıyor. Böylece uzun süredir merakla beklenen telefonlar 20 Şubat'taki UNPACKED etkinliğiyle gün yüzüne çıkıyor. Tabii telefon hakkında şu ana kadar biriken epey fazla söylenti var. Model çeşitliliği de bunlardan biri. Galaxy S10 ile birlikte standart modele ek olarak Plus versiyonun sunulması bekleniyor. Yeni fotoğraflar, telefonun ön yüzündeki detayları daha net ortaya çıkarıyor.

Samsung Galaxy S10+'ta sağ üst bölümde çift ön kamera yer alması bekleniyor.
Samsung Galaxy S10+'ta sağ üst bölümde çift ön kamera yer alması bekleniyor.

Çift ön kamera yer alıyor

Galaxy S10+'ın ekranı hayli geniş. Hatta çerçeveler bir önceki modelde olduğu gibi epey ince tutulmuş. Bu sayede Galaxy S9'da olduğu gibi ekran / gövde oranının %84'ün üzerine çıkması bekleniyor. Üstelik kenarlardaki ovallik ve Infinity Display (Sonsuz Ekran) yapısı da bu tasarımla bütünleşiyor.

En önemli ayrıntılardan biri ise sağ üstte çift ön kameraya yer veriliyor olması. Hatta bu yapının sadece Plus'a ait olacağı konuşuluyor. Yani serinin diğer modellerinde standart olarak tek ön kamera yer alacak. Kameraların hizasında hemen sol kısımda bildirim paneli bulunuyor. Burada saat ve pil durumu gibi ayrıntılar görülebiliyor. Bunlar haricinde üç arka kamera, 3.5 mm'lik kulaklık çıkışı ve USB-C de beklenen detaylar arasında.

Yeni aile Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress'te tanıtılacak. Biz de GZT.com olarak hem haber ve video hem de canlı yayınlarla detayları aktaracağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >