YouTube'un eski tasarımına nasıl geri dönülür?

YouTube
YouTube

YouTube, kısa bir süre önce yeni tasarımı aktif hale getirdi. Peki ama bu yeni tasarımı beğenmeyen ve klasik tasarıma tekrardan geçiş yapmak isteyenlerin ne yapması gerekiyor?

Bir süredir test aşamasında kullanıcılara sunulan YouTube'un yeni tasarımı, artık isteyen tüm kullanıcılar tarafından aktif hale getirilebiliyor. Buradaki bağlantıya tıklayarak YouTube'un yeni tasarımla birlikte sunduğu detaylara erişebilir; daha sade bir görünümle gelen yeni tasarıma geçiş yapabilirsiniz.

Yeni tasarıma geçiş yapan ve memnun olmayan birçok kullanıcı da geriye dönmek istiyor. Dolayısıyla YouTube'un yeni tasarımına geçip pişman olanların sayısı da hiç azımsanacak seviyede değil. İşte bu noktada tekrardan eski tasarıma dönmek isteyen kullanıcılar da düşünülerek küçük bir "geri dönüş düğmesine" yer verilmiş.

YouTube'un eski tasarımına nasıl dönülür?
YouTube'un eski tasarımına dönüş yapmak için gerçekleştirilmesi gereken işlem gayet basit. YouTube'ta oturum açtıktan sonra sağ üstte bulunan yönetim penceresi üzerinden "Klasik YouTube'u geri yükle" düğmesine tıklayarak YouTube'un eski haline dönmesi sağlanabiliyor.
YouTube'un eski tasarımına nasıl dönülür? YouTube'un eski tasarımına dönüş yapmak için gerçekleştirilmesi gereken işlem gayet basit. YouTube'ta oturum açtıktan sonra sağ üstte bulunan yönetim penceresi üzerinden "Klasik YouTube'u geri yükle" düğmesine tıklayarak YouTube'un eski haline dönmesi sağlanabiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >