LinkedIn’in New York'taki ofisine yakından bakıyoruz

Bugüne kadar Google başta olmak üzere, teknoloj ve internet alanında faaliyet gösteren birçok büyük şirketin şaşaalı ofislerine dair birçok haber yapıldı. Ancak iş dünyasının sosyal ağı LinkedIn, bu şirketlerden biri değildi. Daniel Bourke isimli YouTuber, LinkedIn'in Manhattan, New York'ta bulunan ofisini ziyaret etti ve izlenimlerini takipçileriyle paylaştı.

LinkedIn'in Manhattan'daki ofisi ünlü Empire State binasında yer alıyor. New York ofisi, Empire State binasına 2011 yılında taşınmış. Bununla birlikte LinkedIn'in ofisi; binanın 22, 23, 24, 25, 26 ve 28. katlarında bulunuyor. Şirketin bu ofisinde ofisinde toplamda 700 kişi çalışıyor.

Herkesin çalışmak için can attığı ofiste; sinema salonu, video oyunu odaları, kahveciler, burgerciler, bilardo-langırt masaları, spor salonu, restoranlar bile var. Ayrıca ofiste klavye, şarj cihazı ve kulaklık gibi elektronik cihazlarla dolu bir otomatik satış makinesi de bulunuyor. Personeller, kimlik kartlarıyla bu cihazları ücretsiz olarak alabiliyorlar.