CGI teknolojisiyle yapılmış aslanın muhteşem hareketleri

TheCGBros şirketi tarafından oluşturulan bu aslanın ismi Zeke. Yetişkin bir aslanın kas yapısı, iskelet yapısı, derisi, mimikleri hatta kıl hareketleri göz önünde bulundurularak yapılmış olan 'aslan', bilgisayar oyunlarında veya filmlerde kullanılmak üzere CGI tekniğiyle oluşturulmuş.

VFX (Görsel Efektler) nedir?
VFX genel anlamda sahte flaşlar, Sahte patlamalar, Yeşil ekran kompostlama, Mat resim vb. film yapımının post-prodüksiyon aşamasında yapılan efektlerdir. VFX'te dijital olarak bir bilgisayarda geliştirilmiş bir video oluşturmak için bilgisayarları kullanıyorsunuz.

SFX (Özel Efektler) nedir?
Sette olan herhangi efektler olabilir. Gerçek patlamalar, Protez makyajı gibi sette görebileceğiniz pratik efektlerdir.

CGI (Bilgisayarla Yaratılan Görüntüler) nedir?
Sanatta, basılı medyada, video oyunlarında, filmlerde, televizyon programlarında, reklamlarda, videolarda ve simülatörlerde resim oluşturmak veya katkıda bulunmak için bilgisayar grafikleri uygulamasıdır. Yüzüklerin Efendisi'ndeki Smigo, maymun gezegenin Şafağında Sezar gibi CGI, statik veya dinamik 3B bilgisayarla oluşturulan görüntüleri belirtmek için kullanılır; ancak bunlar, bilgisayar kullanarak oluşturulmuş karakterler, modeller veya tasarımlardır.