Öğrencilerden 'Lafzatullah' ve 'Muhammed' koreografisi

Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki etkinlikte 450 öğrencinin rol aldığı 'Lafzatullah' ve 'Muhammed' koreografileri oluşturuldu.
Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, daire amirleri ve sivil toplum örgütleri, Emtia Pazarı'nı ziyaret edip, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle esnafagül dağıttı.
Daha sonra ilçeye bağlı Kızılcakışla köyünde, Kızılcakışla İlkokulu ile Fatih Ortaokulu'nun düzenlediği etkinliğe katılan protokol üyeleri, okulun bahçesinde öğrencilerin hazırladıkları programı izledi.
Buradan Gürçayır Beldesinde düzenlenen programa geçen protokol üyeleri, öğrencilerin oluşturduğu koro ekibinden ilahiler dinledi, sema gösterisini izledi.
Protokol üyeleri, son olarak ilçe merkezindeki Anadolu Şarkışla İmam Hatip Lisesinin hazırladığı koreografileri ilgiyle takip etti. 450 öğrencinin rol aldığı 'Lafzatullah' ve 'Muhammed'koreografileri beğeni topladı.