Avcılar'da teravih namazı sırasında oyun oynayan çocuklar, rahatsızlığı nedeniyle oturarak namaz kılan bir kadının taburesini çekti. Namaz sırasında kontrol etmeden oturmak isteyen kadın, düşerek yaralandı.
Olay dün akşam Firuzköy Mahallesi'ndeki bir camide meydana geldi. Camide teravih namazı kılınırken kadınlar bölümünde oyun oynayan çocuklar, bacaklarından rahatsız olduğu için oturarak namaz kılan bir kadının taburesini aldı. Namaz sırasında kontrol etmeden tabureye oturmak isteyen yaşlı kadın, düşerek yaralandı. İhbar üzerine camiye acil sağlık ekibi geldi. İlk kontrolleri yapılan yaşlı kadın, sedye ile camiden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.