Otobüsün peşinden koşan yolcuya sinirlenip şoför koltuğunu terk etti

Antalya'da özel halk otobüsü şoförü Halil Ay (50), otobüsün kapasitesinin dolduğu için almadığı, aracı yaklaşık 500 metre kovalayan yolcuyla yaşadığı sorun nedeniyle seferini bırakarak otobüsten indi. O anlar diğer yolcular tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ay, 'O anda tansiyonum yükseldi ve gözüm karardı. Arabayı devam ettirme gücünü kendimde göremedim' dedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. MC 12 levhalı, 07 AU 0135 plakalı özel halk otobüsünü kullanan Halil Ay, durakta bekleyen bir kişiyi otobüs dolu olduğu gerekçesiyle almadan yoluna devam etti. Bunun üzerine yavaş ilerleyen trafikte otobüse alınmayan yolcu otobüsün yanına gelerek camına vurmaya başladı. Hareket eden otobüsün yanında koşan yolcu, diğer durağa kadar gitti.

Bu sırada yolcunun otobüsün altında kalmasından korkan şoför Ay durakta durunca, inen yolcunun yerine otobüsü yaklaşık 500 metre kovalayan yolcu bindi. Şoför Ay, yolcuya yer olmadığı için kendisini almadığını ve konuşmaya devam ederse otobüsten ineceğini söyledi. Yolcu konuşmaya devam edince tansiyonu yükselen Ay, seferini yarım bırakarak otobüsten indi.