Albayrak Grubu 70 yaşında

Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat.
Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat.

Albayrak Grubu, 70 yıldır inşaat, sanayi, hizmet, lojistik ve medya sektörlerinde 50'ye yakın şirket ve yayın markasıyla faaliyet göstermeye devam ediyor.

Her fırsatta sürdürülebilir bir gelecek ve çevre için çalıştıklarına dikkat çeken Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, “Albayrak Grubu olarak faaliyet gösterdiğimiz kâğıttan sanayiye, tarımdan inşaata pek çok sektörde aynı hassasiyetle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Gücü sınırlarını aşan bir Türkiye için!

Bolat: "Her fırsatta sürdürülebilir bir gelecek ve çevre için çalışıyoruz."
Bolat: "Her fırsatta sürdürülebilir bir gelecek ve çevre için çalışıyoruz."

Sadece Türkiye’de değil aynı zamanda Asya'dan Afrika'ya birçok alanda ihtiyaçlara göre çözümler üreten, çevreye ve insana değer katmaya devam eden Albayrak Grubu, 15 binden fazla çalışana istihdam sağlıyor. Tarımda, teknolojide ve sanayide, yerlilik ve millilik politikasının her zaman arkasında olduklarını belirten Bolat, “Ülkemizde bulunduğumuz şehirlerde faaliyetlerimizi artırmaya, istihdama katkı sunmaya devam ediyoruz. Son olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Albayrak Balıkesir Özel Endüstri Bölgesi ile birlikte 5,4 milyar TL'lik yatırımın ilk aşaması başlatıldı. Balıkesir'de Varaka Kağıt Fabrikası ve Vogel Ayakkabı Fabrikası’nın resmi açılış törenleri yapıldı. Yurt dışında ise son olarak Bakü Limanı ile iş birliğimiz çerçevesinde ‘Ro-Ro’ ve gübre terminallerinde bir arada çalışacağız” dedi.

Başarının kahramanları çalışma arkadaşlarımız

Erzurum şeker fabrikası.
Erzurum şeker fabrikası.

70 yılı geride bırakan bir grup olarak başarı hikayesinin kahramanlarının çalışma arkadaşları olduğuna vurgu yapan Bolat, “Türkiye'nin yerli motorunu üreten, soframızdaki şekerde payı olan, kağıda ve edebiyata gönül veren, ilkeli yayıncılıkta öncülük eden, limancılık ve inşaat faaliyetlerinde adımızı dünyaya duyuran, gururlandığımız tüm projelerde taşın altına elini koyan çalışma arkadaşlarımıza, 70 yıllık grubumuzun kahramanlarına teşekkür ediyoruz. Biz Albayrak olarak büyük bir aileyiz, bu şirket çatısı altında ülkesine ve milletine hizmet etmekten, faydalı işler çıkarmaktan mutlu olan insanlarla bir arada çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.