1 dakika bile oynamadan 500 bin TL kazanan kaleciden ilginç açıklama: "Büyüklerimiz öyle uygun gördü"

​1 dakika bile oynamadan 500 bin TL kazanan kaleciden ilginç açıklama: "Büyüklerimiz öyle uygun gördü"
​1 dakika bile oynamadan 500 bin TL kazanan kaleciden ilginç açıklama: "Büyüklerimiz öyle uygun gördü"

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde kadroda olan ve 1 dakika bile oynamadan 500 bin TL prim kazanan kaleci Mert Akyüz o dönemle ilgili konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'nun Hollanda 2.Lig'i ekiplerinden Dordrecht'te forma giyen Erol Erdal Alkan'ı Milli takıma çağırması tartışmalara neden olmuş ve ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol bunun menajer manipülasyonu olduğunu öne sürmüştü.

Erol Erdal Alkan'dan önce tartışılan bir isim daha vardı. A Milli Takım'ın Euro 2016 elemelerinde sürekli olarak kadroya çağrılan Hayrullah Mert Akyüz, bir dakika bile oynamadan sadece kadroda bulunduğu için 500 bin TL prim almış ve o dönem tartışmalara neden olmuştu.

Erol Erdal Alkan'la ilgili yaşanan son gelişmeler Mert Akyüz'ü tekrar gündeme getirdi. Adanaspor'da forma giyen Mert Akyüz, Ajansspor'dan Salim Manav'a o dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Mert Akyüz'ün açıklamaları:

  • "Neden hala gündeme geliyorum? Buna anlam veremiyorum. Arda Turan Barcelona'ya transfer oldu. Arda Turan bile eleştiriliyor. Futbolda eleştiri var. Fakat bu eleştiriler performansımla ilgili olsa çok daha iyi olacak. Prim konusuna gelince o dönem büyüklerimiz öyle uygun gördüler ben de saygı duydum. Nasip, kısmet diyelim. Şu anda İrfan Can kardeşim forma giyiyor. Aramızda en ufak problem yok. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. İrfan Can da umarım futbolumuza uzun yıllar katkıda bulunur."