5 pil getirene Beşiktaş maçı bileti hediye!

Konya Medaş Stadyumu
Konya Medaş Stadyumu

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 'Dönüşüm Tribünü' projesini hayata geçiriyor. 19. haftada oynanacak Beşiktaş maçıyla başlayacak projede, 5 adet atık pil getirene maç bileti hediye edilecek.

Konyaspor, Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Yeşil beyazlı kulüp, bugün 16'da başlayacak mücadele öncesi anlamlı bir geri dönüşüm projesine imza atıyor.

  • 'Dönüşüm Tribünü' projesi kapsamında, 5 adet atık pil getiren taraftarlara Beşiktaş maçının bileti hediye edilecek.

Projeyle ilgili görüşlerini belirten Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, insanlarda çevre bilinci oluşturmak için bu işe imza attıklarını söyledi:

  • Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen
  • "Atık pillerin toprağa karışması, denizlere, akarsulara atılması durumunda içerdikleri kimyasal maddeler sebebiyle çevrenin kirlenmesine yol açmaktadır. Bu kirlenme kısa sürede gerçekleşmeyip yapılan araştırmalarda, 5-15 yıl gibi bir sürede etkisini gösterdiği doğrulanmıştır. Gelecek nesillerde çevre bilinci uyandırmak ve geleceğe daha güzel bir dünya bırakmak adına atık pil toplama kampanyası düzenlemeye karar verdik.”

Konyaspor kulübü, geçtiğimiz sezon da 'Yeşil Tribün' projesi kapsamında plastik ya da cam şişe getirene bilet hediye ediyordu.

Beşiktaş maçıyla başlayan 'Dönüşüm Tribünü' projesi, sezon sonuna kadar devam edecek.