Abdullah Avcı, Bayern Münihli eski futbolcuya yeşil ışık yaktı

Jerome Boateng'e yeşil ışık
Jerome Boateng'e yeşil ışık

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alman stoper Jerome Boateng'i takımda görmek istediğini söyledi.

Sezonu şampiyon tamamlayan ve gelecek yılın çalışmalarına başlayan Trabzonspor Jerome Boateng'i takibe aldı.

  • Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alman yıldızın transferi ile ilgili, "Ben de gazetelerden okudum" ifadelerini kullanmıştı.

Anadolu Ajansı'na röportaj veren teknik direktör Abdullah Avcı ise Lyon forması giyen yıldızı takımda görmek istediğini söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı Boateng için, "Jerome Boateng'in ismi geldi, değerlendiriyoruz. Ekonomik şartlar uygun olursa transfer etmek isteriz." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup ve Eren Elmalı açıklaması

Abdullah Avcı yeni sezonu 27 Haziran'da açacaklarını söyledi. Takıma takviye yapılacağını ifade eden Avcı sağ bek, sol bek, stoper ve merkez orta saha bölgelerine transfer yapılacağını ifade etti.

58 yaşındaki teknik direktör, "Biz diğer takımlardan daha düşük bütçeyle şampiyon olduk. Ama devam edemesek bile orada, Avrupa'da yola devam ediyoruz. En az 50 maçımız olacak yeni sezonda. Bu göre kadroyu planlamamız gerekiyor." dedi.

Basında çıkan Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup ve Eren Elmalı iddialarını yanıtlayan Avcı, "Ozan Tufan'ı Bursa'dan bu yana biliyorum. Çok önemli bir futbolcu. Sözleşmesi devam ediyor. Benim öyle bir talebim olmadı. Oğuzhan'ı A milli takıma ben aldım, Beşiktaş'a transferi bana soruldu ama hep aşağı doğru gitti performansı. Onunla ilgili şu anda bir düşüncemiz yok. Eren Elmalı bu sezon çıkış yapan bir oyuncu. Konuşulan rakamlar doğruysa iç piyasada o paralara olması mümkün değil." ifadelerini kullandı.