Abdullah Avcı gözüne kestirdi, Mourinho bitirdi

Mourinho devreye girdi
Mourinho devreye girdi

Şampiyon Trabzonspor'da teknik patron Abdullah Avcı'nın istediği Norveçli yıldız, Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'ya gidiyor.

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla noktalayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın uzun süredir transfer edilmesini istediği yıldız futbolcu elden kaçıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu için Jose Mourinho'nun talimatıyla Roma devreye girdi.

5 milyon Euro üstü bonservis

Fanatik'in haberine göre; Bodo Glimt'te forma giyen Ola Solbakken için devrede olan Roma, transferi bitiriyor. İtalyan basınına göre; bonservis bedeli olarak 5 milyon euronun üstünde bir rakamın Norveç kulübüne ödeneceği ifade edildi.

Mourinho'ya karşı 2 maçta 3 gol

Ola Solbakken Portekizli ünlü teknik adamı, Roma'ya karşı sergilediği performansla kendine hayran bıraktı. UEFA Konferans Ligi'nde Bodo Glimt ve Roma aynı grupta yer alırken, Norveç ekibi sahasında 6-1'lik kazandığı maçla Jose Mourinho'ya kariyerinin en büyük hezimetlerinden birini yaşatmıştı. Glimt, Roma ile deplasmanda da 2-2 berabere kalırken, Solbakken iki karşılaşmada Roma ağlarına gönderdiği 3 golle büyük dikkat çekmişti.