Abdurrahim Albayrak'tan Şampiyonlar Ligi itirafı

Abdurrahim Albayrak
Abdurrahim Albayrak

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı sonrası yönetimin forvet transferini tamamlayamaması hakkında gelen eleştirilere cevap verdi. Albayrak, bir transfer daha yapılması halinde UEFA ile büyük sorun yaşanacağını itiraf etti.

Trabzonspor’dan alınan 4-0’lık mağlubiyet sonrasında Galatasaray’da yönetim hedef alındı. Bafetimbi Gomis’in ayrılışından sonra bölgeye takviye yapmadan transfer dönemini tamamlayan yönetim, Trabzon’daki etkisiz oyundan sorumlu tutuldu.

Karşılaşma sonrasında ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, forvet transferi yapmamaları konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Abdurrahim Albayrak, konuyla ilgili şunları söyledi:

  • “Herkes transfer istiyor, yönetim olarak biz de herkesten çok forvet istedik ama kulübün geleceğini de düşünmeliyiz. Gerçekleşmeyen transferlerin hesabını verebiliriz ama camia ikinci bir Avrupa cezasını kaldıramaz. Mali gerçekler ve UEFA ile anlaşmamız ortada. Taraftarın istediği transferleri yapsaydık disiplin sınırını aşacak ve seneye şampiyon bile olsak, belki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecektik. Bunun hesabını kimseye veremezdik.”