Acun Ilıcalı gözünü kararttı! En az 8 transfer

Acun Ilıcalı, gözünü kararttı
Acun Ilıcalı, gözünü kararttı

İngiltere Champiyonship ekiplerinden Hull City'yi satın alan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, önümüzdeki sezona Premier Lig parolasıyla girecek. Ilıcalı bu doğrultuda kulübe çok sayıda transfer yapacak.

Kulübü aldıktan sonra teknik direktörlüğe Shota Arveladze'yi getiren Acun Ilıcalı, takımın önümüzdeki sezon Premier Lig'e yükselmesini istiyor. Ilıcalı, bu sezon ligde hiçbir iddiası bulunmayan Hull City için gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı.

Acun Ilıcalı kulübün YouTube hesabından yayınlanan bir programa katıldı ve "Nick Barmby ve Acun Ilıcalı ile bir akşam" adlı yayında taraftarla buluştu. Programda taraftarın sorularını yanıtlayan Ilıcalı önemli açıklamalar yaptı.

Hull City'nin Türkiye'de ilgiyle takip edildiğini belirten Acun Ilıcalı, yazın Türkiye'de bir hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi. Kulübün simge isimlerinden Kean Lewis Potter hakkında da konuşan Ilıcalı, "Potter oynamak istediği sürecek takımda kalacak." dedi.

Gelecek sezonki Premier Lig'e yükselme hedeflerine ulaşmak için en az 8 transfer yapacaklarını vurgulayan Acun Ilıcalı, "Özellikle tecrübeli forvetler istiyoruz. Teknik direktörümüz Şota'ya güvenim tam." şeklinde konuştu. Ilıcalı, altyapıya daha fazla yöneleceklerini ve bu doğrultuda bir akademi kuracaklarını da bildirdi.