Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın'a teklif yaptı mı?

Sergen Yalçın'ın Hull City'nin başına geçeceği iddia edildi.
Sergen Yalçın'ın Hull City'nin başına geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ismi sık sık Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anılan Sergen Yalçın, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın aldı. Satın alma sürecinde takımın başına sık sık Türk teknik direktör getireceği ve bu ismin Sergen Yalçın olacağı iddia ediliyordu. 49 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı.

Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile çifte kupa kazandı.
Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile çifte kupa kazandı.

Milliyet'e konuşan Sergen Yalçın, teknik direktörlük yapmaya devam etmek istediğini vurgulayarak "Benim mesleğim teknik adamlık. İşimi devam ettirmek zorundayım. İşimiz kolay mı? Elbette değil. Maalesef Türkiye’de teknik adamların bir kulüpteki kariyeri çok uzun sürmüyor." dedi.

Acun'dan teklif alıp almadığı sorusunu da yanıtlayan Yalçın, henüz gelecekle ilgili plan yapmadığını söyledi.

  • "Gelecekle ilgili henüz net bir plan yapmadım fakat elbette yeni başarılar elde etmek istiyorum. Beşiktaş’ın hep iyi olmasını diliyorum. Taraftarlar ve camia bu takıma destek vermeye devam etsinler"

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası sevinci yaşayan Sergen Yalçın, bu sezon ligde ve Avrupa'daki başarısızlığın ardından 9 Aralık 2021'de görevden ayrılmıştı.