Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir transfer daha yapacağını açıkladı

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Türkiye'den yaptığı transferlerle adından söz ettiren Hull City'de yeni transferler için imza töreni düzenlendi. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye Ligi'nden bir futbolcu daha transfer edeceklerini açıkladı.

Hull City'de yeni transferlerin imza töreninde kulübün sahibi Acun Ilıcalı 3 transfer daha yapacaklarını ve bu transferlerden birinin Türkiye Ligi'nden olacağını söyledi.

Türk futbolunda önemli yetenekler olduğunu vurgulayan Ilıcalı, "Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Türkiye Ligi iyi seviye. Türkiye'deki yıldız oyuncular burada da yıldız olacak" ifadelerini kullandı.

  • Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i bonservisleriyle transfer eden Hull City, daha önce Galatasaray'da oynayan Jean Michael Seri ile son olarak Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i de renklerine katmıştı.

Halil Dervişoğlu ismi anılıyor

Hull City'nin geçen sezon Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu ile görüşmeler yaptığı Hull City'ye yakın yayın organlarında çıkmıştı. Championship ekibi, bonservisi Premier Ligi ekiplerinden Brentford'da olan oyuncu için kulübüyle görüşmelere başlandığı bildirildi.

Fenerbahçeli Pelkas'ın ismi de Hull City'yle anılıyor.