Adebayor takım arkadaşı Attemah'a fotoğraflarını çektirdi

Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor

Medipol Başakşehir, İngiliz ekibiyle yapacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için İngiltere'ye gitti. Atatürk Havalimanın'da bir taraftarın Adebayor ile fotoğraf çektirmek istemesi üzerine Togolu gölcü yaptığı hareketle sosyal medyadanın gündemine oturdu.

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Medipol Başakşehir, 0-0 sonra eren ilk maçın rövanşında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley karşısında tur şansı arayacak.

Turuncu lacivertliler, Burnley kentindeki Turf Moor Stadın'da TSİ 21.45'te başlayacak müsabaka için Atatürk Havalimanı'ndan Manchester'a hareket etti. Havalimanında bir taraftar Başakşehir'in Togolu golcüsü Adebayor'la fotoğraf çektirmek istedi. Taraftarı kırmak istemeyen yıldız, takım arkadaşından yardım istedi ve fotoğraflarını Ganalı defans oyuncusu Attamah'a çektirdi.

Medipol Başakşehir, mücadele öncesi son anrenmanını bu akşam Turf Moor Stadı'nda yapacak. İdman öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılımıyla basın toplantası düzenlenecek.