Adnan Polat aday olmuyor

Adnan Polat
Adnan Polat

Adnan Polat, yaklaşan seçimde Galatasaray başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Polat, daha büyük projeleri olduğunu söyledi ve başkan adaylığı için müsait olmadığını dile getirdi.

Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında 26 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Başkan adayı olmak gibi düşüncesi olmadığını açıkça belirten Polat, “Böyle bir dönemde başkan adayı olmak gibi bir düşüncem yok. Başkan adayı olmak için müsait değilim” dedi. Polat ayrıca, yeni başkanlara dinlemeleri halinde deneyimlerini aktarabileceğini de söyledi.

Adnan Polat yeni seçimde aday olmayacak.
Adnan Polat yeni seçimde aday olmayacak.

Adnan Polat’ın açıklamalarının ilgili bölümü şu şekilde:

  • Bu dönemde başkan adayı olma gibi bir düşüncem yok. Şu dönem için başkan adayı olmak için müsait değilim. Galatasaray'a şu anda 24 saat mesaimi ayıracak durumda değilim. Yapmam gereken büyük projeler var. Galatasaray genel kurul üyeleri, sadece topun çizgiyi geçmesiyle değerlendirmemesi lazım. İşin ekonomik ilişkileri var, devletle olan ilişkiler var, yurt dışındaki temsil edilmesi var. - Önümüzde gelecek olan seçimlerde başkanlara, eğer dinlerlerse bizi, deneyimlerimizi aktarırız.

🗣️ Adnan Polat'tan şike açıklaması.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()