Agresifliği başına dert oldu: Melo maça çıkarsa tutuklanacak

Felipe Melo
Felipe Melo

Uguruay'da Libertadores Kupası finalinde Flamengo ile Palmeiras arasındaki final öncesi Felipe Melo sıkıntısı yaşanıyor. Uruguay'da 2017'deki bir maçta rakibine yumruk attığı için hakkında tutuklama kararı olan eski Galatasaraylı, bu maç için ülkeye girmeye kalkarsa sıkıntılı bir süreç yaşayacak.

2017'deki Penarol - Palmeiras maçında rakibine yumruk atan Melo hakkında ifade vermeden ülkesine döndüğü için tutuklama kararı çıkartılmıştı. Yaşanan kavgada sorgulanamayan tek kişinin Melo olması nedeniyle dava kapatılamadı. Melo, ülkeye girdiği anda polis tarafından sorguya çekilecek.

Palmeiras'ın yöneticileri, 27 Kasım'daki finalde kaptanın sahada olması için uğraş veriyor.

Melo'nun rakibine yumruk attığı o an
Melo'nun rakibine yumruk attığı o an

Ne olmuştu?

27 Nisan 2017'de Libertadores Kupası 5. Grup maçında oynanan Penarol - Palmeiras karşılaşması 3-2 Brezilya ekibinin üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları birbirine girdiği olaylar yaşanmıştı. Yaşanan olaylarda Penarollü oyuncular Felipe Melo'nun üzerine gelince Brezilyalı oyuncu, rakibi olan bir futbolcuya yumruk atmış ve olaylar büyümeden güvenlik güçleri sahaya girmişti.