Almanlardan Cenk Tosun'a şaka gibi teklif!

​Almanlardan Cenk Tosun'a şaka gibi teklif!
​Almanlardan Cenk Tosun'a şaka gibi teklif!

Avrupa'nın dev takımlarının peşinde olduğu Cenk Tosun'a, Alman basınında yer alan bir habere göre Stuttgart'ta talip oldu. Alman kulübün, Beşiktaş'ın 20 milyon avroluk teklifi reddettiği Cenk için 10 milyon avro teklif edeceği belirtildi.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana her geçen gün üstüne koyarak ilerleyen, özellikle bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun için, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart teklif yapmaya hazırlanıyor.

Almanların saygın spor dergisi Kicker'de yer alan bir habere göre; Stuttgart'ın, daha önce 20 milyon avro gibi bir ücrete serbest bırakılmayan Cenk Tosun için 10 milyon avroluk bir teklif ile siyah-beyazlı ekibin kapısını çalacağı iddia edildi.

OLYMPIQUE LYON DA TAKİPTE

Amerika'nın ünlü spor kanalı ESPN'in resmi internet sitesinde yer alan habere göre; Olympique Lyon'un scout ekibinin 3 futbolcu için hazırladığı transfer raporunda Cenk Tosun'un ismi de geçmekte. O. Lyon'un scout ekibinin raporunda kendi takımlarından alt yapı futbolcusu Houssem Aouar, Ajax'ın Hollandalı yıldızı Donny van de Beek listedeki diğer isimler. Cenk Tosun için alınan notlarda ise "güçlü ve dikine kaleye gidiyor" notu yer almakta.

KİCKER: STUTTGART'TAN CENK TOSUN İÇİN 10 MİLYON AVRO

Almanların ünlü spor dergisi Kicker de bugün Cenk Tosun için Stuttgart'ın, Beşiktaş'a 10 milyon avro gibi bir teklife hazırlandığı ancak bu transferin zor olduğunu yazdı.