Alvaro Negredo'dan Fenerbahçe itirafı

Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, BJK TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak yarı final maçı hakkında konuşan Negredo, karşılaşmanın kendilerini zorlayacağını söyledi.

Siyah beyazlı ekibe sezon başında transfer olan Alvaro Negredo, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile karşılaşacakları rövanş maçı öncesinde BJK TV'nin sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe karşılaşmasının zor geçeceği itirafında bulunan İspanyol golcü, şu açıklamalarda bulundu:

  • "Zor bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz, gol atmamız lazım. Fenerbahçe mücadeleci bir takım, bize karşı da zorluk çıkaracaklar tabii ki. Kazanıp finali oynamak istiyoruz. Fenerbahçe ile 3 maç oynadık. 3 maçta alınabilecek tüm sonuçlar ortaya çıktı. Kazandık, kaybettik, berabere kaldık. Bir derbide yaşanacak bütün duyguları yaşadık. Bunlardan tecrübe alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Derbilerde iki takım da mutlak kazanmak için çıkar sahaya. Fenerbahçe de evinde oynuyor, muhakkak kazanmak isteyecektir. Biz rakipten çok kendi yeteneklerimize odaklanmalıyız. Bizim için daha pozitif şeyler olacaktır sahada."