Amrabat'tan Ronaldo'ya şok suçlama: Hakemi etkilemiş

​Galatasaray'ın eski futbolcusu Noureddine Amrabat, yaptığı açıklamada Ronaldo'nun hakeme forma hediye ettiğini öne sürdü.
​Galatasaray'ın eski futbolcusu Noureddine Amrabat, yaptığı açıklamada Ronaldo'nun hakeme forma hediye ettiğini öne sürdü.

Dünya Kupası B Grubu karşılaşmasında Portekiz'e 1-0 mağlup olarak turnuvadan elenen Fas cephesinden maç sonunda ciddi bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın eski futbolcusu Noureddine Amrabat, yaptığı açıklamada Ronaldo'nun hakeme forma hediye ettiğini öne sürdü.

Portekiz'e karşı 1-0 mağlup olarak Dünya Kupası'na veda eden Fas'ta Galatasaray'ın eski futbolcusu Noureddine Amrabat, karşılaşmanın hakemi ile Cristiano Ronaldo hakkında oldukça çarpıcı bir iddia ortaya attı.

B Grubu ikinci maçında Portekiz ile karşılaşan Fas, Cristiano Ronaldo'nun golüyle turnuvaya veda etti. Müsabaka sonrasında Fas cephesinden ilginç bir açıklama geldi. Hollanda'nın NOS kanalına konuşan Amrabat, Ronaldo'nun hakeme forma hediye ettiğini ileri sürdü.

Galatasaray'ın eski futbolcusu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • “İnanılacak gibi değil. Az önce Pepe’den, hakemin Ronaldo’nun formasını istediğini duydum. Hadi ama, burası sirk değil Dünya Kupası”